Lisa kjær gjessing

Min Rejse

Min vej til de Paralympiske Lege i Tokyo 2021 

Jeg er og har været på en rejse, hvor jeg har lagt mit liv om for at nå det ultimative mål for min aktive karriere: En PL deltagelse – og en guldmedalje ved de Paralympiske Lege nu i 2021 i Tokyo.

Jeg tror på, at jeg kan nå det mål. 

Jeg ligger p.t. nr. 1 på verdensranglisten i min senior dame vægtklasse, jeg har vundet VM 4 gange og EM 5 gange. Dertil kommer, at jeg endnu ikke har tabt en kamp i min vægtklasse i forløbet. 

Jeg har bevist, at jeg har viljen, disciplinen og talentet til at nå langt i paralympisk taekwondo. Men jeg kan ikke nå dertil alene. Jeg har brug for sponsorater fra samarbejdspartnere, der løbende kan se værdien i at blive co-brandet med mig i takt med de resultater og den omtale jeg får. 

Min baggrund for at være her, hvor jeg er nu: 

Jeg er tidligere dansk landsholdskæmper i taekwondo. Længe efter jeg afsluttede min aktive karriere fik jeg kræft i min venstre hånd, hvilket resulterede i, at jeg i april 2012 fik amputeret min venstre hånd og halvdelen af min venstre underarm. 

Jeg vidste, at jeg ikke kunne stoppe med at dyrke sport, bare fordi jeg nu havde fået et handicap. Det mest naturlige for mig var, at genoptage min livslange passion – taekwondo. Og det er gået godt. Jeg lavede comeback og vandt i november 2012 DM som almindelig senior damekæmper, og jeg vandt derefter i juni 2013 VM i min klasse, der hedder K44 – 58 kg. Jeg er nu kvalificeret til PL 2021 og jeg er desuden officielt udtaget af Parasport Danmark og DIF til at deltage ved de Paralympiske Lege i 2021 i Tokyo. 

Jeg er civilt uddannet jurist og arbejder som specialkonsulent ved Sydøstjyllands Politi. Jeg bor i Ry og træner i Århus i Elite Vest. Jeg er gift med Kristian Gjessing, tidligere professionel håndboldspiller fra HC Midtjylland. Som professionel idrætsudøver forstår han, hvorfor jeg vil udnytte mit sportslige potentiale. Sammen har vi Kajsa og Frida på 11 og 14 år.  De bakker mig op – hele vejen.

Nu hvor parataekwondo er kommet på det olympiske program går udviklingen inden for sporten stærkt og der er behov for at jeg følger med. Både ved at deltage i stævner rundt om i verden, men også på træningslejre i ind- og udland. 

Til gengæld for et sponsorat kan jeg tilbyde, at du kan få dit navn og link til din virksomhed på min hjemmeside, ligesom jeg eventuelt kan få syet eller trykt logo på træningstøj, som jeg vil have på, når jeg optræder i pressemæssig sammenhænge – og det sker efterhånden ret ofte. Der vil også være eksponering på sociale medier, som fx Facebook, Instagram og Linked-In.

Jeg tilbyder også at stille op til arrangementer/foredrag og billeder efter nærmere aftale samt reklameformål – dette efter nærmere betingelser og aftale. 

Jeg håber du eller jeres virksomhed vil bakke mig op. Jeg lover, at I altid vil være stolte af at samarbejde med mig.